Eiendomsforvaltning og utvikling

Administrasjonen til Bøckmann Eiendom AS har flyttet fra i Gamlebyen og lokalene hvor Yngvar Bøckmann (far til Gunnar og Edgar) startet sin glassmesterforretning. Firmaet holder nå til i Nygaardsgata 46, 1607 Fredrikstad.

Powered by Phoca Maps

Våre eiendommer

Bøckmann Eiendom AS har en rekke eiendommer i Fredrikstad og Sarpsborg, og disse er lagt ut i en egen oversikt med adresse, kart for beliggenhet, ekstra informasjon om eiendommen og noen bilder. Ta kontakt med vårt kontor dersom det er ytterligere spørsmål om noen av eiendommene.

Les mer...

På leting etter lokaler?

Bøckmann Eiendom AS har ledige lokaler i flere av eiendommene på sentrale steder i området, og en liste over disse med ekstra informasjon om lokalene finnes under "Eiendommer". Dersom det er ønskelig med en besiktigelse er det bare å ta kontakt med vårt kontor for avtale.

Les mer...

Lokalt engasjement

Bøckmann Eiendom AS er gjennom sine eiere i Bøckmannfamilen også engasjert i en rekke lokale prosjekter i Fredrikstad. Mye omtalt er den storslåtte golfbanen ved Kongsten, men også campingplass og planer for gågaten i sentrum  er viktige fokusområder for de lokale eiendomsutviklerne.